AGV - Automatiserte Trucker

AGV - Automatiserte Trucker

Man må ikke nødvendigvis være en gigantisk aktør for å ha nytte av AGV-trucker (automatiserte trucker) 

Automatiserte trucker – AGV, eller førerløse trucker som også noen kaller det har virkelig begynt å trigge det norske markedet. Vi opplever at flere og flere tar kontakt og er nysgjerrige på hvordan disse truckene / løsningene fungerer. Det er flere og flere som har fått med seg at man ikke nødvendigvis må være en gigantisk aktør for å nyte godt at automatiserte trucker. 

Truckpartner Norge AS har i mange år vært importør av Mitsubishi Gaffeltrucker til Norge, via samarbeidet med Mitsubishi har vi nå mulighet til å tilby automatiserte trucker til det norske markedet. Mitsubishi eier Rocla i Finland som i mange år har vært ledende på nettopp automatiserte trucker. Pr. i dag så kan det nevnes at Bring og Arcus har store løsninger levert via Rocla, men vi har også levert løsninger til flere mindre virksomheter. 

Utgangspunktet for de fleste automatiserte truckene er ofte vanlige trucker som vi i Norge kjenner som for eksempel snilerstablere og diverse plukktrucker. Den store forskjellen er at de automatiserte truckene er nøye programmert i forhold til de oppgaver de skal utføre, samt at man selvfølgelig har sikkerhet som et meget viktig punkt ved oppsett av alle slike løsninger. 

Skulle man ha helt spesielle ønsker og behov så er det også mulig å skreddersy løsninger, det er bare å utfordre oss. 

Det er bare å ta kontakt med oss, vi kommer gjerne og presenterer nærmere det vi kan tilby. 

Kontakt oss