Elektrisk truck

Elektriske trucker fra EP

Truckpartner Norge AS har et bredt sortiment av elektrisk truck fra EP, med alt fra solide pallestablere til trucker med løftekapasitet opp til 5 tonn. Løsningene EP leverer kombinerer bærekraft, effektivitet og sikkerhet. Alle truckene vi kan tilby har en rekke ulike opsjoner slik at vi kan skreddersy en truck for ethvert behov.

Elektrisk truck av høy kvalitet

De elektriske truckene vi tilbyr fra EP er tilpasset for å dekke mange forskjellige behov. Vårt sortiment gjør det enkelt for deg å finne en elektrisk truck som dekker dine ønsker og behov. Truckene er produsert på en måte som ivaretar krav til sikkerhet, kvalitet, komfort og ikke minst brukervennlighet. Fordelene ved å benytte en elektrisk truck fremfor en som går på fossilt drivstoff er mange. Blant annet vil du oppleve reduserte driftskostnader og økt miljøtroverdighet.

Ønsker du å leie truck? Truckpartner Norge AS tilbyr utleie av maskiner slik at du kun trenger å fokusere på arbeidet du skal utføre. Vi påtar oss alt innen vedlikehold og reparasjoner av trucker for våre kunder, i tillegg til å tilby rådgivning. Her kan du lese mer om leie av truck.

Elektrisk truck

Litiumbatteri til elektrisk truck

Alle elektriske trucker vi fører kan leveres med litiumbatteri, noe som gir flere fordeler. Batteriene trenger ikke noe vedlikehold, lades hurtig og har lengre levetid sammenlignet med tradisjonelle bly/syre batterier. Videre er Litium batterier svært sikre ettersom de er utstyrt med en BMS (battery management system), som skrur av truck eller batteri dersom det skulle oppstå feil. Systemet vil også overvåke temperatur, strømprosent og avslutte ladeprosessen når batteriet er fulladet.

Lurer du på hvilken elektrisk truck som best passer til ditt behov? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, vi kommer gjerne med tips og råd! Les mer om de forskjellige modellene i vårt produktsortiment her:

CPD15/18/20TVL

CPD-TVL-serien, vår premium 3-hjuls gaffeltruck med lithium batteri!

EFL181

Elektrisk motvekts truck med lithium batteri, innebygd lader!

EFL 253/303/353

EFL-serien, våre elektriske trucker med 80V kapasitet, og Lithium batterier!

CPD45/50F8

EP sin store elektriske truck, kapasitet opp til 5 tonn..