Utleie av gaffeltruck

Ønsker du å leie truck?

Vi tilbyr utleie av kvalitetsprodukter fra Mitsubishi gaffeltrucker. 

Når det gjelder kvalitet, driftssikkerhet og ytelse kan du stole på oss og våre produkter, det samme gjelder om du leier en dag, en måned eller flere år. 

Vi gir deg mulighet til å leie de beste maskinene på markedet. Disse er utformet for å tilfredsstille de strengeste krav til sikkerhet, komfort og ytelse. Ved leie slipper du også den økonomiske risiko ved å eie en maskin, og vedlikehold tar vi oss av.

Vi tilbyr utleie av alt fra manuelle- og elektriske jekketraller til små og store motvekts trucker (elektrisk og diesel) – vi har også et bredt utvalg av pallestablere, skyvemasttrucker og annet elektrisk utstyr til bruk inne på lager.

Så kort fortalt – Hvis du vil ha de beste maskinene, den beste service og den mest fornuftige rådgivning, lei en maskin hos oss! 

Fleksible løsninger

Vi tilbyr fleksible utleieløsninger som er tilgjengelige og konkurransedyktige fra 1 dag til 10 år. 

Vår målsetning er å kunne oppfylle ethvert leiebehov. Vi kan hjelpe deg med optimalisering av din truckpark, enten ditt ønske er en enkel pallejekk eller en komplett flåte. I samarbeid kan vi finne den beste sammensetningen av trucker og utstyr, samt leieperioder og leieavtaler ut fra aktuelt behov. 

I mange situasjoner som for eksempel ved akutte behov eller for å dekke sesongsvingninger kan det være nødvendig å midlertidig leie inn en truck på kort eller lang sikt.
Ved å leie en truck fra Truckpartner Norge AS / Seljelid Truckutleie AS får du raskt levert en truck som dekker dine ønsker og behov. Leie av gaffeltruck gir lave kostnader for bedriften fordi man ikke binder seg opp til langsiktige investeringer som for eksempel ved kjøp.

Leie er ofte en smart løsning når man plutselig har behov for en truck, vi har fleksible løsninger som alltid er
tilpasset kundens ønsker og behov, og tilbyr truckutleie på timebasis, ukebasis og månedsbasis. Hos oss er det også mulig å leie truck med sjåfør.

Kontakt oss i dag, og vi vil hjelpe deg med å finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift.

Fordelene ved å leie truck av Truckpartner Norge AS:

  • Fleksible løsninger ved akutte behov
  • Mulighet for rask omstilling
  • Anledning til å bokføre kostnaden som driftsutgift
  • Ingen bindingstid
  • Kort ventetid, det er alltid en truck klar
  • Ingen kapitalinvestering
  • Service og forsikring er inkludert i leieprisen
  • Har også utleie av skjøtegafler og annet utstyr til truck

Kontakt oss